Digitālais asistents
Rezultāti : 1 - 8 no 8
Gaļas produktu ražošana Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums |
||
Norises vieta:Rīga | ||
Profesionālā kvalifikācija:Gaļas produktu izgatavotājs (3. PKL)
Programmas veids:Arodizglītība pēc pamatizglītības un 17 vai 18 g.v. - 3. LKI (programma ar kodu 32a) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:1 gads Mācību/studiju maksa:Valsts budžets | ||
Miltu izstrādājumu ražošana Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums |
||
Norises vieta:Preiļi | ||
Profesionālā kvalifikācija:Maiznieks (4. PKL); Maiznieka palīgs (3. PKL)
Programmas veids:Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 4. LKI (programma ar kodu 33) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:4 gadi Mācību/studiju maksa:Valsts budžets | ||
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" |
||
|
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:6 stundas Mācību/studiju maksa:Par maksu | ||
Pārtikas produktu kvalitātes kontrole Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums |
||
Norises vieta:Rīga | ||
Profesionālā kvalifikācija:Pārtikas kvalitātes kontrolieris (4. PKL)
Programmas veids:Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 4. LKI (programma ar kodu 33) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:4 gadi Mācību/studiju maksa:Valsts budžets | ||
Pārtikas produktu pārstrāde Rīgas Tehniskā universitāte |
||
Norises vieta:RTU Rēzekne | ||
Profesionālā kvalifikācija:Pārtikas produktu ražošanas speciālists (5. PKL)
Programmas veids:1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma - 5. LKI (īsais cikls, programma ar kodu 41) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Studiju veids:Pilna laika/Nepilna laika Izglītības ieguves forma:Klātiene; Neklātiene | ||
Ilgums:2,5 gadi (pilna laika); 3 gadi (nepilna laika) Mācību/studiju maksa:Valsts budžets vai par maksu: 2330 EUR gadā (pilna laika); 1910 EUR gadā (nepilna laika) (2024./25.) | ||
Pārtikas produktu tehnoloģija Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums |
||
Norises vieta:Rīga | ||
Profesionālā kvalifikācija:Pārtikas produktu ražošanas tehniķis (4. PKL)
Programmas veids:Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 4. LKI (programma ar kodu 33) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:4 gadi Mācību/studiju maksa:Valsts budžets | ||
Pārtikas produktu tehnoloģija Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums |
||
Norises vieta:Rīga | ||
Profesionālā kvalifikācija:Maizes un miltu produktu ražošanas tehniķis (4. PKL)
Programmas veids:Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības - 4. LKI (programma ar kodu 33) |
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:4 gadi Mācību/studiju maksa:Valsts budžets | ||
Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos. Profesionālā higiēna Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" |
||
|
||
Valoda:latviešu (LV) | ||
Izglītības ieguves forma:Klātiene | ||
Ilgums:6 stundas Mācību/studiju maksa:Par maksu | ||
Rezultāti : 1 - 8 no 8