Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība
Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2023-05-07
Programmas veids | Profesionālā tālākizglītība - 3.-4. LKI (programma ar kodu 30T) | |
Profesionālā kvalifikācija | Pavārs (4. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības | |
Izglītības dokuments | Profesionālās kvalifikācijas apliecība; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
Programmas kods | 30T811021 | |
  | ||
Ilgums | 6 mēneši (640 stundas) | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Par maksu | |
  | ||
Programmas apraksts | Pavārs 1. Sabiedrības un cilvēka drošība 2. Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi 3. Lietišķās saskarsmes pamatprincipi 4. Paškontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā Ražošanas darba organizācija 5. Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde 6. Produktu un izstrādājumu uzglabāšana 7. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija 8. Ēdienkartes izveide 9. Latviešu nacionālā un mūsdienu virtuve 10. Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide 11. Profesionālā saziņa svešvalodās 12. Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana 13. Maizes gatavošanas un cepšanas pamati. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība | |
Pieaugušo izglītības iestāde
Iestādes tips:Profesionālās tālākizglītības centrs
Bruņinieku iela 75B - 25, Rīga, LV-1009
Tel:67223055, 27700739