Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība
Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2023-05-07
Programmas veids | Profesionālā tālākizglītība - 3.-4. LKI (programma ar kodu 30T) | |
Profesionālā kvalifikācija | Konditors (4. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības | |
Izglītības dokuments | Profesionālās kvalifikācijas apliecība; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
Programmas kods | 30T811021 | |
  | ||
Ilgums | 6 mēneši (640 stundas) | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Par maksu | |
  | ||
Programmas apraksts | Konditors 1. Sabiedrības un cilvēka drošība 2. Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi 3. Lietišķās saskarsmes pamatprincipi 4. Paškontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā Ražošanas darba organizācija 5. Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde 6. Produktu un izstrādājumu uzglabāšana 7. Konditorejas izstrādājumu gatavošana 8. Krēmu un desertu gatavošana 9. Maizes gatavošanas un cepšanas pamati 10. Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide 11. Profesionālā saziņa svešvalodās. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība | |
Pieaugušo izglītības iestāde
Iestādes tips:Profesionālās tālākizglītības centrs
Bruņinieku iela 75B - 25, Rīga, LV-1009
Tel:67223055, 27700739