Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" - Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos. Profesionālā higiēna - Pieaugušo neformālā izglītība
Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos. Profesionālā higiēna
Ieraksts atjaunots:2023-02-20
Programmas veids | Pieaugušo neformālā izglītība | |
Izglītības dokuments | Apliecība; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
  | ||
Ilgums | 6 stundas | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Par maksu | |
  | ||
Programmas apraksts | Programmas mērķis: Izglītības procesa rezultātā nodrošināt zināšanas pārtikas apritē strādājošajiem IV un V kvalifikācijas darbiniekiem par kvalitātes vadību. Apzināt darbību kopumu pārtikas paškontroles sistēmā, kas optimāli novērš pārtikas realizācijas riskus un draudus cilvēku veselībai. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Pamatizglītība | |
Pieaugušo izglītības iestāde
Aptiekas iela 17A, Rīga, LV-1005
Tel:67885160; 28389260
E-pasts:info@mcpersonals.lv www.mcpersonals.lv