Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" - Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos - Pieaugušo neformālā izglītība
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos
Ieraksts atjaunots:2023-02-20
Programmas veids | Pieaugušo neformālā izglītība | |
Izglītības dokuments | Apliecība; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
  | ||
Ilgums | 6 stundas | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Par maksu | |
  | ||
Programmas apraksts | Programmas mērķis: Izglītības procesā sniegt izglītojamam zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Pamatizglītība | |
Pieaugušo izglītības iestāde
Aptiekas iela 17A, Rīga, LV-1005
Tel:67885160; 28389260
E-pasts:info@mcpersonals.lv www.mcpersonals.lv