Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte - Ilgtspējīga lauksaimniecība - Bak. studijas
Ilgtspējīga lauksaimniecība
Norises vieta(s) vai fakultāte(s):
Uzņemšana:Uzņemšana 2024./25. gadā
Ieraksts atjaunots:2024-04-08
Programmas veids | Bakalaura studiju programma - 6. LKI (1. cikls, programma ar kodu 43) | |
Grāds | Lauksaimniecības zinātņu bakalaurs lauksaimniecībā | |
Izglītības dokuments | Bakalaura diploms; | |
Licence / akreditācija | Studiju virziens akreditēts līdz 15.12.2028. | |
Programmas kods | 43621 | |
  | ||
Ilgums | 3 gadi | |
Studiju veids | Pilna laika | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Kredītpunkti | 120 | |
Kredītpunkti ECTS | 180 | |
Mācību valoda | angļu (EN) | |
Mācību/studiju maksa | 3000 EUR gadā (2024./25.) | |
  | ||
Programmas apraksts | Programmas mērķis ir sagatavot akadēmiski izglītotus lauksaimniecības profesionāļus, kuri izprot ilgtspējīgas lauksaimnieciskās ražošanas nozīmi, prot izmantot informācijas tehnoloģijas un mūsdienu zinātnes saniegumus praktiskajā darbībā nozarē. Programmas ietvaros ir iespēja specializēties 2 virzienos: ilgtspējīga augkopība; ilgtspējīga lopkopība. Programma tiek īstenota angļu valodā un ir paredzēta gan Latvijas, gan ārvalstu studentiem. |
|
Programmas mājaslapa | www.lbtu.lv/en/sustainable-agriculture |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība. Atestātā/ diplomā jābūt sekmīgam vērtējumam matemātikā, jāspēj uzrādīt labas angļu valodas zināšanas (minimums - CEFR B2 līmenis, IELTS vērtējums 5,5, TOEFL rezultāts 520, TOEFL-iBT vērtējums 68) un jānokārto tiešsaistes iestājpārbaudījums bioloģijā. | |
Aktuālā informācija | Uzņemšanas noteikumi 2024./2025. gadā: lasīt šeit |
Augstskola
Iestādes tips:Zinātnes universitāte
Lielā iela 2, Jelgava, LV-3001
Tel:20227755
E-pasts:ukom@lbtu.lv www.lbtu.lv
Norises vieta(s) vai fakultāte(s):
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultāte Lielā iela 2 (234.telpa), Jelgava, LV-3001 Tel:63005679; 25448599 E-pasts:lptfdek@lbtu.lv www.lptf.lbtu.lv |