Mācību centrs Liepa - Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos - Pieaugušo neformālā izglītība
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos
Ieraksts atjaunots:2023-02-15
Programmas veids | Pieaugušo neformālā izglītība | |
Izglītības dokuments | Apliecība; | |
Licence / akreditācija | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit | |
  | ||
Ilgums | 4 akadēmiskās stundas | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | Par maksu | |
  | ||
Programmas apraksts | Ministru kabineta noteikumi Nr. 545 “Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā” (pieņemti 29.09.2015.) Nosaka apmācības darbiniekiem, kas strādā pārtikas uzņēmumos: kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē; kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē. |
|
Programmas mājaslapa | mcliepa.lv/macibu-kursi-seminari/veseliba-darba/minimalas-higienas-prasibas-partikas-uznemumos |
|
Pieaugušo izglītības iestāde
Braslas iela 24C, Rīga, LV-1035
Tel:25446635
E-pasts:liepa@mcliepa.lv www.mcliepa.lv